Uitvaarten

Belangrijk bij een respectvolle uitvaart is dat er op een persoonlijke en waardige manier afscheid is genomen van uw naaste en dierbare, en dat u met een goed gevoel naar huis gaat. De uitvaart moet recht doen aan het leven van de overledene en de nabestaanden. Liesbeth ter Elst van Aandacht voor Ieder neemt u mee aan de hand en ondersteunt u daar waar nodig is.

Hoe het leven van iemand ook is geweest, een uitvaart moet vol eerbied, persoonlijk en waardig verlopen. Of u nu christelijk, protestant, rooms-katholiek, niet religieus of ongelovig bent. Geloof kan een rol spelen, maar hoeft niet. Een afscheid moet voor iedereen toegankelijk en acceptabel zijn. Daar sta ik voor. Ik neem de regie om u volledig te ontzorgen.

Inhoud

Als uitvaartbegeleider en spreker geef ik praktisch inhoud en vorm aan de uitvaart. Of dit nu plaatsvindt in een aula van een crematorium of begraafplaats, een kapel of kerk of in huiselijke kring.

Het is mogelijk om al voor overlijden in gesprek te gaan met degene die gaat overlijden. In dit voorgesprek neem ik zijn of haar vragen en wensen door, of ben ik er gewoon.
Als uw dierbare is overleden ga ik voorafgaand aan de uitvaart in gesprek met de familie/nabestaanden. Voor elk gesprek neem ik ruim de tijd. Naar wens geef ik een persoonlijke invulling aan de afscheidsdienst. Verder heb ik oog voor eventuele rituelen en denk ik mee over de inhoud van het persoonlijke verhaal. Omdat ik begrijp dat het voordragen van een levensverhaal over de overledene belastend kan zijn, neem ik dat desgewenst graag uit handen. Ik beschik over een rustige, duidelijke stem en heb als geestelijk verzorger ervaring in het spreken voor publiek.

Afhankelijk van uw uitvaartverzekering worden de kosten meestal vergoed. Ik werk nauw samen met verschillende uitvaartondernemers. Dit zijn onder andere Erna Baltussen Uitvaartbegeleiding, Mijnhart Uitvaartverzorging, Passant Uitvaartzorg, Dela, Monuta Hofrust (Bennekom), Het Binnenveld Uitvaartbegeleiding, maar elke andere uitvaartondernemer is natuurlijk ook mogelijk. U kunt mij via uw uitvaartondernemer benaderen, maar dat kan ook rechtstreeks.

Een waardig en persoonlijk afscheid door Aandacht voor Ieder vormt een dankbare herinnering. Neem contact op voor meer informatie (zie hiernaast).

Contact

Liesbeth ter Elst
Petronellaweg 20
6871 EW Renkum
06 10 20 68 55
info@aandachtvoorieder.nl

lid Vereniging van Geestelijk VerZorgers (VGVZ)

geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers (SKGV)

Machtiging van Raad voor Institutioneel Niet Gezonden Geestelijk Verzorgers (RING-GV)

Aangesloten bij Centra voor Levensvragen:
– Levensvragen in de Vallei
– D3rde Verdieping Hart voor Zingeving

KvK: 58919740
BTW: NL002050737B18

Privacystatement

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook pagina!
facebook facebook

Aanmelden voor de Nieuwsbrief